Tažení proti smrti - Šalda, F. X., 1867-1937 (E-knihovna, 2013)
Komedie s podtitulem "Muž, který nemohl zestárnout", je posledním zveřejněným dramatem F.X.Šaldy, který v něm záměrně vycházel z postupů a charakterových typů tradiční lidové komedie.