A new era? : Timor-Leste after the UN - Ingram, Sue; Kent, Lia; McWilliam, Andrew (ANU Press, 2015)
Sborník se zabývá situací ve Východním Timoru v době po získání nezávislosti a překonání dřívějších ozbrojených konfliktů. Rozebírá nejrůznější politické, ekonomické a sociální otázky související s budováním nového státu.