Black rage confronts the law : confronts the law - Harris, Paul (New York University Press, 2017)
Monografie významného amerického právníka se zabývá otázkou, do jaké míry mohou nepříznivé sociální podmínky či rasový útlak přispívat k páchání kriminality. Zkoumá americké soudní případy, ve kterých obhajoba použila tuto argumentaci.