Čas ujmutý i podvázaný : (epilog) - Horký, Martin, 1956-2016; Ulman, Richard, 1954- (Současná česká próza, 2018)
Druhý svazek textů ze studentského časopisu gymnázia Nad Turbovou, věnovaných tentokrát vzpomínkám na samorostlého spolužáka. Po sborníku různorodých literárních prací z časopisu, vydávaného v 70. letech 20. století studenty pražského gymnázia Nad Turbovou, vydal jeho editor tento dovětek, tvořený rovněž autentickými texty. Pestré vzpomínky, obrazy a minipříběhy se však tentokrát točí kolem společné osy, kterou tvoří osobnost jednoho svérázného a charizmatického spolužáka.