Komu je dneska dobře? : 864 židovských anekdot - Maškenazy, David, 1959- (Paseka, 2020)
Rozsáhlá sbírka židovských anekdot. 864 známých i neznámých židovských anekdot uspořádal editor do 24 tematických kapitol. Najdeme tu klasické anekdoty o zázračných rabínech a vychytralých obchodníčcích, ale i "moderní" vtipy např. ze šestidenní války. Nechybí ani kapitola "Original Deutsch", v níž si nepřeložitelné pointy anekdot vychutná jen čtenář znalý německého jazyka.