Jedlíci čokolády - Drábek, David, 1970- (Filip Tomáš – Akropolis, 2011)
Groteskní nahořklá komedie o třech zvláštních sestrách. Protagonistkami hry českého divadelního provokatéra jsou tři svérázné sestry, které se po smrti otce - supermana pokoušejí postavit na vlastní nohy. Hra s typickou autorovou postmoderně bizarní poetikou byla roku 2011 oceněna Cenou Alfreda Radoka.