Malá Dorritka - Dickens, Charles, 1812-1870 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Román klasika světové literatury na pozadí dojemného příběhu vykazuje společensko-kritické prvky. Autor v románu vylíčil nejen životní příběhy malé švadlenky, narozené v Maršálském vězení, kde Dorritčin otec jako dlužník strávil dlouhá léta i s celou svou rodinou, historii její lásky k Arthuru Clennamovi, ale předvedl i celou galerii postav s jejich osudy, z různých společenských vrstev a z nejrůznějšího prostředí, postav, z nichž mnohé měly své předlohy ve skutečnosti.