Princezna Pampeliška : pohádka - Kvapil, Jaroslav, 1868-1950 (Drama, 2022)
Pohádka o zlatovlasé princezně, kterou nakonec rozfoukal vítr. Pohádkový baladicky laděný příběh o princezně, která kvůli nucenému sňatku uteče z domova, kde potká Honzu, kterého matka poslala do světa na zkušenou.