Bílá hora : tragédie národa o deseti scénách - Dvořák, Arnošt, 1881-1933 (Drama, 2023)
Historické drama s námětem bělohorské bitvy. Divadelní hra čerpající svým námětem z českých dějin je dílem dramatika a divadelního kritika, jehož historické hry se vyznačují dramatickým cítěním a schopností dramatické zkratky.