Král Václav IV. : drama o pěti dějstvích - Dvořák, Arnošt, 1881-1933 (Drama, 2023)
Historická hra o panovnickém rodu Lucemburků a králi Václavu IV. Historická hra, čerpající svým námětem z českých dějin počátku 15. století a podávající osobnost krále Václava IV. zcela moderním způsobem.