Kompendium knihovnictví 2
Publikace obsahuje souhrn poznatků z následujících oblastí studia knihovnictví: knižní kultura, vědecké a technické informace, metadata, architektura knihoven, péče o knihovní fondy, GDPR v prostředí knihoven a vzdělávání dětí a mládeže.