Všechno přiznávám, všechno-- - Simmel, Johannes Mario, 1924-2009 (Exact Service, 1993)
Americký scénárista onemocní a brzy se dozví, že zemře. Pokusí se vyvázat ze všech společenských i osobních vztahů, změní svou totožnost a když podvodem získá peníze, odjíždí do Vídně. Nepodaří se mu však zbavit bývalé milenky, která ho se svým mužem vydírá. Oba zabije, ale v zápětí je zaskočen neočekávanou úlohou otce těžko vychovatelného a zanedbaného syna své milenky. Chlapce se nakonec ujme ředitel zvláštní školy a pod jeho ochranou dožívá své dny i hlavní hrdina, který se postupně písemně přiznává ke všem svým činům.