Hitlerův Mein Kampf : z bible německého nacionálního socialismu s komentářem Jiřího Hájka - Hitler, Adolf, 1889-1945 (Dialog, 1993)
Překlad nejpodstatnějších částí originálu je doplněn komentářem překladatele.