Hon na ponorku - Clancy, Tom, 1947-2013 (Mustang, 1995)
Napínavý román se špionážní zápletkou o dramatickém útěku nejmodernější sovětské ponorky do USA, kde chtějí její důstojníci požádat o politický azyl.