Posedlost - Lewis, Susan, 1956- (Svět, 1995)
Vzrušující příběh plný nebezpečí, touhy a tajemných okolností. Hrdinka knihy Corrie Browneová je obyčejné děvče s nevšedními ambicemi. Pátrání po nikdy nepoznaném otci ji zavede z tiché vesničky v hrabství Suffolk, kde vyrůstala, až do Londýna, otevře jí cestu k vysněné práci v televizní společnosti. Touží najít lásku, ale při jejím hledání pozná i zradu a žal. V životě Corrie dominují tři lidé. Luke, přitažlivý blondýn, jediný, kdo Corrii projeví přízeň v jejích nelehkých televizních začátcích a zastane se jí před nepřejícími kolegy, jediný, kdo hned rozpozná její talent. Cristos-světově proslulý filmový režisér-muž, který naučí Corrii vše o lásce a vášni. A Annalise-její nadřízená a přítelkyně, dívka jejíž tajemství Corrie nesmí prozradit. Kdo z těch tří usiluje o Corriino zničení?