Vytváříme loutky : pro tvořivou hru dětí - Leština, Vladimír, 1922- (Výchova dětí od 3 do 8 let, 1995)
Kniha nabízí učitelům, rodičům a vedoucím výtvarných kroužků soubor základních informací nejen o výrobě loutek, ale i o práci s nimi.