Stromy : v Evropě zdomácnělé a zavedené druhy - Kremer, Bruno P., 1946- (Průvodce přírodou, 1995)
Obsáhlý, nikoliv však vyčerpávající přehled stromových druhů, s nimiž se lze v současné Evropě setkat.