Má rád hudbu, rád tančí - Clark, Mary Higgins, 1929- (Odeon, 1997)
Vrah mladých dívek, psychopat, který se nevyrovnal s psychickými traumaty z dětství, vyhledává své oběti pomocí inzerátu v rubrice seznámení.