Počítačový slovník pro začátečníky - Claybourne, Anna, 1969- (Svojtka a Vašut, 1997)
Slovník obsahuje přes 1500 počítačových pojmů a frází potřebných při práci s osobním i domácím počítačem. Slovník není uspořádán abecedně, ale podle jednotlivých témat (počítačové sítě, programové vybavení, Internet...). Součástí publikace je mini slovníč