Jak velí dobrý vkus - Goldsmith, Olivia, 1949-2004 (Ikar, 1997)
Hrdinkou je čtyřicetiletá návrhářka, jejíž kariéra je na závratném vzestupu. Její spokojenost kalí skutečnost, že nemůže mít děti a její snaha o adopci nemá žádoucí výsledek. Tomuto cíli podřizuje všechno své úsilí a tak ji nezlomí ani rafinovaný úskok manžela, který ji pro peníze připraví o firmu, zisky i většinu známých. Zůstávají jí nové plány, skuteční přátelé a dítě, které se hrdince nakonec přece jen podaří adoptovat.