Mimo tento svět - Swift, Graham (Beletrie, 1997)
Zrelativizování základních hodnot, s nimiž se vyrovnávají Swiftovy postavy, je blízké i současnému čtenáři. Patří do našeho života strach, smrt, vlastní selhání a pocit viny, nebo krása, jistota, bezpečí, útočiště? Která z těchto kritérií jsou naší součástí a která jsou "mimo tento svět"?