Velká vteřina : rozhlasové hry - Fischerová, Daniela, 1948- (Spektrum (Hynek), 1997)
Soubor osmi rozhlasových her významné současné dramatičky Daniely Fischerové, jejichž společným jmenovatelem je hledání řádu v nás i mimo nás. Prostřednictvím dramatických postav se autorka dotýká základních otázek existence, víry, svobodné vůle člověka. Soubor je doplněn úvodním slovem Daniely Fischerové a studií o je- jí tvorbě od Jitky Škápíkové. Knihu vydalo nakladatelství Hynek ve spolupráci s literárně-dramatickou redakcí Českého rozhlasu. vz 98223 alt. Zapřený Albert aneb Příběh o žalu a lži: obsazení - 5 mužů, 2 ženy, hlas Neděle: obsazení - 3 ženy, hlas Dívka se zázračnou pamětí: obsazení - 1 muž, 2 ženy Micura nežere: obsazení - 2 muži, 2 ženy Král omylů: obsazení - 2 muži, hlas Velká vteřina: obsazení - 1 muž, 2 ženy, hlas Andělský smích: obsazení - 5 žen, 2 muži Anděl a kniha rekordů: obsazení - 2 muži, 1 žena