Vhodný nápadník : - Séth, Vikram, 1952- (Knižní klub, 1997)
Druhá část rodinné ságy pokračuje v líčení soukromých osudů hrdinů a zároveň i složitých společenských a politických poměrů v Indii v 50. letech 20. stol.