Jak se bude Vaše dítě jmenovat? - Knappová, Miloslava, 1936- (Academia, 1996)
Rozšířené vydání populární publikace s vtipnými úvodními studiemi o původu jmen, o cizích jménech, o rodném jménu ve vztahu k příjmení atd.