Druhá císařovna. Orel a lev V - Vaňková, Ludmila, 1927-2000 (Šulc & spol., 1998)
Královská románová sága Orel a lev: I. Cval rytířských koní, II. Dvojí trůn, III. Orel a had, IV. Od moře k moři, V. Druhá císařovna, VI. Dotkni se nebe