Svazek noci a mlhy - Morrell, David, 1943- (Klokan, 1998)
Kniha uvádí na scénu hrdiny předchozích knih v dramatickém příběhu o pronásledování válečných zločinců. Z různých konců světa mizejí v téže době staří muži, jejichž životy poznamenala válka a nacistická zvůle. Při pátrání po nich se setkávají dva agenti různých agentur, kteří se snaží zjistit, kdo za touto akcí stojí a proč stopy vedou do vysokých církevních kruhů ve Vatikánu. Kb