Odvaha snít - Roberts, Nora, 1950- (Klokan, 1998)
Dcera hotelového magnáta, její osiřelá príbuzná a dcera hospodyně uzavřely již v dětství pevné přátelství, které přetrvalo všechny životní krize i rozdílné charaktery dívek. Služčina dcera si přeje dosáhnout v životě úspěchu a bohatství, její bohatá přítelkyně se touží šťastně vdát a osiřelá dívka se chce za každou cenu postavit na vlastní nohy. Všem se jejich sny časem splní, ale dívky musejí zaplatit tvrdou daň než pochopí, že splněné sny ke štěstí nestačí. Kb