Zvony v trávě - Jesenin, Sergej Aleksandrovič (Odeon, 1975)
Dvojího výročí klasika sovětské poezie, tj. osmdesáti let od narození a padesáti let od smrti, vzpomíná reprezentativní výbor z celoživotní básnické tvorby, přinášející v oddílech Pastely domova, Rouhavý prorok, Zpovědi chuligána, Utiš se, srdce ! Syn velké země, Černý muž čtenářsky nejoblíbenější verše.