Prachy - McBain, Ed, 1926-2005 (Smaragd (Mladá fronta), 1977)
Další román z prostředí 87. policejního revíru se odehrává v horkých srpnových dnech ve velkoměstě, kde hrdinové řeší politické pozadí pojistného podvodu.