Vítání světla : [Sbírka básní] - Procházková, Markéta (Alfa, 1981)
Druhá sbírka mladé básnířky promítá do přírodních dojmů vzpomínky na dětství, milostná vyznání, zážitky z hudby a umění, obdiv Praze a vyslovuje obavy o tento svět a odpovědnost za něj.