Kaleidoskop - Bradbury, Ray, 1920-2012 (Klub čtenářů (Odeon), 1989)
Dále jsou zastoupeny fantastické příběhy o pronikání člověka do vesmíru, o robotech a dalších výdobytcích technické civilizace, která ne vždy přispívá k lidskému štěstí.