Most sebevrahů. - Stýblová, Valja, 1922- (Šulc & spol., 1999)
Kniha je volným pokračováním Mostu přes řeku Léthé. Přináší další záhadné případy sebevražd, s nimiž se lékaři a psychologové ve své praxi setkali.