Cesta do Compostely : Pěšky napříč Evropou - Kolman, Ivan (Karmelitánské nakladatelství, 1999)
Dva mladí čeští výtvarníci se rozhodli podniknout pěší pouť bez peněz přes celý kontinent. Deníkové záznamy z tohoto putování tak poskytují zajímavé svědectví o křesťanské Evropě konce druhého tisíciletí.