Vraždy v nakladatelství - James, P. D., 1920-2014 (Motto, 1999)
V nakladatelství Peverell, sídlícím v paláci na břehu Temže, nastupuje nový ředitel a dochází k velkým změnám a napjatým vztahům mezi zaměstnanci. Zlomyslné žerty neznámého vtipálka vyústí v bizarní vraždu, k níž se přidá několik dalších. Komander Dalgliesh se svým týmem pečlivě prověřuje všechny podezřelé osoby, aby klíč k případu nakonec nalezl v minulosti. Dobře promyšlený detektivní příběh, kterému už samotné jméno autorky zaručuje, a to zcela právem, čtenářský úspěch. Dolezalj