U řeky Piedra jsem usedla a plakala - Coelho, Paulo, 1947- (Argo, 1999)
Příběh o lásce, který odhaluje mnohé z tajemství života. Pilar a její přítel prožili společné dětství. Oba sbližuje vůle podstoupit duchovní proměnu, jít za svými sny a hledat nové cesty.