Čaroděj ze Salemu. - Hohlbein, Wolfgang, 1953- (Knížky pod polštář, 1998)
První z knih napínavé fantasy odehrávající se na konci minulého století vypráví o pronásledování čaroděje Andary a jeho syna Roberta Cravena zlými silami.