Návštěvník - Applegate, Katherine, 1956- (Animorphs, 2000)
Sci-fi příběh o mladých lidech, kteří od umírajícího mimozemšťana získají schopnost převtělovat se ve zvířata a zachraňovat svět před kosmickými vetřelci.