Písař - Chrám hrůzy. - Petrie, John (Beta ;, 2000)
Rozsáhlá historická sága inspirovaná událostmi v období vlády Amenofise, krále Horního a Dolního Egypta. 1. Anupův hněv, 2. Chrám hrůzy, 3. Syn pouště, 4. Ukradený bůh