Střepy : detektivní příběh z dostihového prostředí - Francis, Dick, 1920-2010 (Olympia, 2001)
Detektivní příběh z dostihového prostředí, jehož hlavním hrdinou je umělecký sklář, díky náhodě zapletený do spletitého kriminálního případu.