Smrtící nesmrtelnost - Robb, J. D., 1950- (Columbus, 2001)
Nejlepší přítelkyně hrdinky cyklu detektivních příběhů situovaných do budoucnosti, policistky Eva Dallasové, je obviněna z vraždy exkluzívní modelky.