Scénář pro Naďu - Urbánková, Naďa, 1939- (Petrklíč, 1999)
Kniha rozhovorů, protkaná fotografiemi ze soukromého i uměleckého života Nadi Urbánkové a texty písní, které nazpívala. Kniha si neklade vysoké cíle a chce především potěšit příznivce této zpěvačky.