Řeka bohů. - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan, 2001)
Pokračování světového bestselleru, ve kterém se autor navrací do Egypta. Taita se stává čarodějem znalým nauky prastarých bohů a z pustiny se vrací do světa lidí, kde se ocitá v konfliktu se zlem, hrozícím svrhnout královský trůn a zničit prince Nefera, vnuka královny Lostris.