Český rok Josefa Lady - Lada, Josef, 1887-1957 (BMSS-Start, 2000)
Říkanky, příběhy a pohádky pro děti od 3-4 let, které by se měly vztahovat k jednotlivým ročním obdobím, ale bohužel tomu tak vždy není.