Vlaky celého světa - Hollingsworth, J. B. 1923- (Ilustrovaná encyklopedie, 2001)
Je uspořádána encyklopedicky, tzn. k jednotlivým strojům seřazeným podle doby vzniku je přiřazen text seznamující nás s podrobným popisem, technikou, vývojem, okolnostmi vzniku, zajímavostmi a souvisejícími skutečnostmi o pojednávaném stroji. Nikde nechybí heslovitě psané základní technické parametry, fotografie a ilustrace. Knížka upoutá nejednoho zájemce o železniční dopravu. T8e 31.8.2001