Hrdinové Yukonu : Yukon Quest - nejnáročnější závod psích spřežení na světě - Balzar, John (BB art, 2001)
Podle pravidel tento závod nemůže být odvolán ani za nejhorších povětrnostních podmínek. Jede se tradičně v únoru v subarktické oblastí Severní Ameriky a jeho trasa měří 1646 kilometrů. První v cíli může být jen jeden, ale v tomto dramatickém zápase s přírodou, časem, i sebou samým zvítězí každý, kdo závod dokáže dokončit. Účastníkům ročníku 1998 přálo štěstí i v tom, že jejich přítel John Balzar vše významné a zajímavé z jejich každodenního života i vrcholné soutěže ve své knize zaznamenal.