Jitro cizích světů : existuje čtvrtý rozměr? - Wilson, Colin, 1931-2013 (Tajemné fenomény, 2000)
Autor shrnuje poznatky mnoha světových ufologů, zabývá se zážitky lidí při setkání s UFO, seriózně je hodnotí a rozebírá.