Kriminální případy pro detektivy začátečníky - Brožek, Luděk (Nápady - hry - tvořivost, 2001)
Příběhy mají za úkol procvičit postřeh, bystrý úsudek, logické myšlení, představivost dětí i dospělých. Případy mají různou obtížnost, která je označena počtem lup v záhlaví. Správná řešení jsou uvedena na konci knihy. Knížku může využít jak jednotlivec, tak skupina. N1a3a ZM