Psychosomatika : celostný pohled na zdraví těla i duše - Danzer, Gerhard, 1956- (Spektrum (Portál), 2001)
Populární výklady o celostní medicíně, psychologii pacienta, o sebepoznání a pochopení nemoci vlastní nebo svých blízkých.