Salon krásy a zdraví : kniha pro dívky - Schneider, Sylvia, 1952-2014 (Knižní klub, 1999)
Dívky zde naleznou informace o tom, jak se starat o pleť, o vlasy, oči, tělo, co jíst, jak sportovat, aby vypadaly dobře. Autorka zdůrazňuje, že žena nemusí být super štíhlá, aby se líbila. Osobní kouzlo je v něčem jiném než v hubenosti. Varuje před nebezpečím diet. 22.2.1999