Operační centrum. - Clancy, Tom, 1947-2013 (BB art, 2002)
Fanatický generál se chce stát jediným sjednotitelem a vůdcem Španělska, proto vyvolává nepokoje mezi jednotlivými etniky a snaží se oslabit i vliv USA. To ovšem Operační centrum nemůže připustit a vysílá do Madridu zásahovou jednotku Striker, aby nebezpečnou situaci vyřešila. Děj probíhá ve Washingtonu a v Madridu a opět se setkáváme s osvědčenými hrdiny - Hoodem a Rodgersem.